Ponedeljak - Subota

+381 64 159 88 33
+381 11 66 87 164
+381 64 11 08 327

Balkanska 42, Belgrade, Serbia

Pitanja pacijenata

Možete zakazati pregled putem našeg sajta, telefonom ili slanjem e-maila. Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo potvrdili vaš termin.

Nudimo širok spektar stomatoloških usluga, uključujući implantologiju, oralnu hirurgiju, estetsku stomatologiju, endodonciju, i ortodontiju, među ostalima.

Da, prvi informativni pregled u našoj klinici je besplatan, tokom kojeg procenjujemo vaše potrebe i diskutujemo o mogućim tretmanima.

Prihvatamo gotovinsko plaćanje, platne kartice, kao i plaćanje preko računa. Moguće je dogovoriti i obroke za veće stomatološke intervencije.

Trajanje tretmana varira u zavisnosti od vrste intervencije. Detaljnu procenu trajanja dobijate na prvom pregledu, uz individualni plan lečenja.

Da, na sve naše tretmane i ugrađene materijale pružamo garanciju u skladu sa standardima struke i proizvođačkih preporuka.

Preporučujemo da dođete odmorni i da sa sobom ponesete sve dostupne medicinske nalaze i dokumentaciju koja može biti relevantna za vaš tretman.

Da, neki tretmani zahtevaju specifično održavanje. O svim važnim uputstvima za negu i održavanje bićete detaljno informisani od strane našeg tima.

U Eurodentu pridajemo veliki značaj pristupu bez straha, koristeći tehnike opuštanja i sedacije ako je to potrebno, kako bismo vam pružili što prijatnije iskustvo.

Nalazimo se u srcu Beograda, u Balkanskoj ulici beoj 42. Dostupni smo javnim prevozom, a u blizini se nalazi i parking za one koji dolaze sopstvenim prevozom.

Edit Template

Ovde možete pronaći najčešca pitanja i odgovore  na osnovu pitanja koja su pristizala. Takođe, i Vi možete postaviti pitanje. Ukoliko niste pronašli odgovor , pitanje možete postaviti i slanjem emaila na adresu eurodentmm@gmail.com.

Na Vaša pitanja odgovara tim lekara EURODENT stomatološke ordinacije u najkraćem mogućem roku.

Balkanska 42, Belgrade, Serbia

+381 64 159 88 33
+381 11 66 87 164
+381 64 11 08 327

Ponedeljak - Subota

Iskustva i najnoviji trendovi u stomatologiji

dental-tribune

© 2020 Stomatološka Ordinacija Eurodent. Sva prava zadržana