Ponedeljak - Subota

+381 64 159 88 33
+381 11 66 87 164
+381 64 11 08 327

Balkanska 42, Belgrade, Serbia

Naš tim

Specijalistička stomatološka ordinacija EURODENT postoji dugi niz godina. Nalazi se u srcu Beograda u Balkanskoj ulici. Pružamo kompletnu stomatološku uslugu, koja se zasniva na kvalitetnom i stručnom radu.  Praćenjem najnovijih svetskih trendova i dostignuća u stomatologiji stručno osoblje ordinacije EURODENT predložiće Vam  najbolje moguće rešenje za rešavanje vašeg problema, a sve sa ciljem da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu. Raspolažemo sa dva radna mesta i pratećom opremom neophodnom za obavljnje stomatoloških intervencija.

     Područje našeg rada obuhvata kompletnu zubnu negu kao što je: implantologija, gingivektomija, stomatološka hirurgija, uklanjanje cisti i tumora, apiktomija, fiksna i mobilna protetika, endodoncija, bolesti zuba, ortopedija vilice i još mnogo toga. Osnovna delatnost ordinacije je oralna hirurgija koju obavlja Spec. oralne hirurgije – implantolog dr. Mladen Mandić. Pored toga se bavimo svim ostalim stomatološkim uslugama za koje je zaduženo stručno osoblje koje čine: dr. Simić Tamara, stomatološka sestra Ivana Ilić, profesor.specijalista ortopedije vilica – dr.Krstić Ana, i protetičar Đorđe Matković.

    Stomatološka ordinacija Eurodent u spektru svojih usluga pruža usluge snimanja zuba – ortopana. Posedujemo najnoviju generaciju digitalnog rendgena za snimanje zuba.  Eurodent Ortopan daje izuzetno kvalitetan snimak sa izuzetno visokim nivoom oštrine koji omogućava  preciznost u dijagnostikovanju potencijalnog problema, a samim tim i planiranje lečenja.  Uznapredovana tehnologija uz pomoć koje se vrši snimanje zuba, panoramskog prikaza vilice, omogućava jasnu vidljivost spoljašnjosti zuba i zubnog korena.

           Posetite nas i proverite zašto smo najbolja stomatološka ordinacija!

Dr Mladen Mandić

Spec. oralne hirurgije i implantologije

Ivana Ilić

Stomatološka sestra

Miloš Vuletić

RTG tehničar

Dr Tamara Simić

Stomatolog

Đorđe Matković

Protetičar

Dr Ana Krstić

Spec. ortodoncije

Balkanska 42, Belgrade, Serbia

+381 64 159 88 33
+381 11 66 87 164
+381 64 11 08 327

Ponedeljak - Subota

Iskustva i najnoviji trendovi u stomatologiji

dental-tribune

© 2020 Stomatološka Ordinacija Eurodent. Sva prava zadržana